Magazin
10 Kas 2016 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Ünlü oyuncuya zabıta şoku!

'Altınsoylar' dizisinde 'Mesut' karakterine hayat veren Ünal Yeter, senaryo gereği gözaltına alındı.

İstanbul Reşit Paşa semt pazarında organik elma tezgahı açan Ünal Yeter, zabıtalara yakalandı. Satın aldığı elmaları kurtlu çıkan bir müşterinin şikayeti üzerine Yeter’in tezgahına gelen zabıtalar, ürünlerin ruhsatını istedi. Sattığı elmaların organik olduğunu kanıtlayamayan Ünal Yeter, ne dediyse zabıtaları ikna edemedi. Elmalarına el konulan Yeter, gözaltına alındı. Vatandaş tarafından büyük bir merakla izlenen olayın aslında Kanal D’nin yeni dizisi 'Altınsoylar’ın seti olduğu ve Yeter’in senaryo gereği gözaltına alındığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı.

'Altınsoylar'ın hiç bir işte dikiş tutturamayan girişimci damadı 'Mesut’u oynayan Ünal Yeter, konu ile ilgili, "Allah pazarcılara kolaylık versin. Saatlerdir organik elma kaynana derdine, sağlığa şifa diye bağırmaktan boğazım şişti valla" ifadelerini kullandı.

Özlenen kalabalık ve köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyan 'Altınsoylar' dizisi her Cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.