Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu!

Hazırlanan iddianameye göre 2015 yılında bir trafik kazasına karışan oyuncu Bade İşçil adına sahte vekaletname düzenleyerek sigorta parasını almaya çalıştığı anlatıldı.

Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 1

Milliyet.com.tr'den Damla Güler'in haberine göre sahte vekaletname düzenleyerek trafik kazasına karışan araçların sigorta parasını almaya çalışan bir kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 37,5 yıla kadar dava açıldı.


19
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 2

Hazırlanan iddianamede şüphelinin 2015 yılında bir trafik kazasına karışan oyuncu Bade İşçil adına da sahte vekaletname düzenleyerek sigorta parasını almaya çalıştığı anlatıldı.


29
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 3

Sigorta Bilgi ve Gözetim merkezi ile Sigorta Sahteciliklerinin Engelleme Bürosu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, sigorta sahteciliği yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


39
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 4

Soruşturma sonucunda tespit edilen şüpheli Güven Y.'nin sahte vekaletname düzenleyerek, trafik kazalarında kusurlu araçların maddi teminatlarının yetmediği durumlarda kasko poliçesinin teminatından değer kaybı talebinde bulunduğunun tespit edildiği ifade edildi.


49