Ünlü oyuncuya büyük şok! Kocasının ensest ilişkisi ortaya çıktı!

Sektörün en gözde erkek modellerinden birinin eski sevgilisi ve kızının annesi olan ünlü oyuncu Halle Berry, sevgilisinin aile üyelerinden biriyle yıllarca süren bir ilişki yaşadığını ve bu yüzden kendi cinsel hayatlarının yıkıldığını ileri sürdü.

Ünlü oyuncuya büyük şok! Kocasının ensest ilişkisi ortaya çıktı! - Sayfa 1

Berry eski sevgilisi ve kızı Nahla'nın babası Kanadalı model Gabriel Aubry'nin aile üyelerinden biriyle ilişki yaşadığını ve bunun da birlikte sürdürdükleri hayatı olumsuz etkilediğini ileri sürdü.


110
Ünlü oyuncuya büyük şok! Kocasının ensest ilişkisi ortaya çıktı! - Sayfa 2

İDDİALAR VELAYET DAVASINDA ORTAYA ÇIKTI

Halle Berry'nin bu şoke eden itirafları, çiftin, kızları Nahla Aubry'nin velayeti için mücadele ettikleri 2011 tarihli mahkeme belgelerinin ortaya çıkmasıyla anlaşıldı.


210
Ünlü oyuncuya büyük şok! Kocasının ensest ilişkisi ortaya çıktı! - Sayfa 3

Mahkeme belgelerinde, Aubry'nin zaman zaman ırkçı davranışlar sergilediği iddiası da yer alıyor.

Yine belgelerde yer alan iddialara göre Berry'nin eski sevgilisi Aubry, psikolojik sorunlar yaşıyordu. Depresyon ve sosyal anksiyete yüzünden Aubry zaman zaman tedavi görmek zorunda kalıyordu.

310
Ünlü oyuncuya büyük şok! Kocasının ensest ilişkisi ortaya çıktı! - Sayfa 4

ENSEST İLİŞKİ İDDİASI!

Halle Berry'nin en çarpıcı iddiası ise Aubry'nin aile üyelerinden biriyle sürdürdüğü ilişki. Güzel oyuncu, bu ilişki yüzünden kendisi ve Aubry'nin cinsel hayatının sekteye uğradığını ve bir yıl içinde sadece üç kez ilişkiye girdiklerini ileri sürdü.

410