Gündem
31 Mar 2011 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

ÜNLÜ OYUNCUNUN YEĞENİ VURULDU

1998 yılında kaybettiğimiz Türk sinemasının ünlü isminin yeğeni dün gece uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

72 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın "Kötü adam"larından Erol Taş’ın 10 yıldır Almanya’da yaşayan ve tatil için İstanbul’a gelen yeğeni 32 yaşındaki Volkan Taş, saat 03.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı.

İddialara göre Fatih Cankurtaran’da bulunan Erol Taş Kültür Merkezi önünde meydana gelen olayda 2 çocuk babası Taş, bitişikteki Yıldız Restaurant’ın sahibi Abuzer Yıldız’ın kardeşi İsmail Yıldız’ın tabancasından çıkan kurşunla karın boşluğundan yaralandı.

Kurşunlardan biri karın boşluğunu sıyıran Volkan Taş, özel bir otomobille Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kültür merkezinin karşısındaki Telve Kafe’yi işleten Volkan Taş’ın annesi, sinir krizi geçirerek kültür merkezinin camlarını kül tablası atarak kırdı.

Yıldız ve Taş ailesinin fertlerinin, gündüz saatlerinden beri birbirleriyle tartıştığı, olayın Volkan Taş’a bildirilmesi üzerine konuşmak için mekana gittiği ve çıkan tartışma sonucu kurşunlandığı ileri sürüldü. Cankurtaran’daki Erol Taş Kültür Merkezi’nin işletmesini bir süre önce Yıldız Restoran’ın aldığı belirtildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırıdan sonra kayıplara karışan İsmail Yıldız’ı yakalamaya çalışıyor.

Ozan URAL - DHA