Magazin
14 Ağu 2016 13:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:28

Ünlü oyuncunun paylaşımı olay oldu: 'Popo ruha açılan penceredir'

Ünlü oyuncu Dakota Johnson'ın fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü.

Grinin Elli Tonu filminde oynadığı ateşli sahneler ile uluslar arası ün kazanan Dakota Johnson'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraf olay oldu. Ünlü oyuncu, pencere panjuruna tutunmuş bir halde iç çamaşırı ile verdiği pozla, takipçilerine en az kameralar karşında olduğu kadar cüretkar olduğunu gösterdi.

26 yaşındaki oyuncunun fotoğraf çektiği esnada kahverengi saçları sarı bluzunun üzerine düştü. Oyuncu, elini kaldırınca elbisesi yukarı doğru kalktığı için sırtının bir kısmı göründü. Sadece siyah bir iç çamaşırı giydiği için Johson'un bronzlaşmış teninin büyük bir bölümü ortaya çıktı.

FOTOĞRAFIN ALTINDAKİ NOT DİKKAT ÇEKTİ

Genç oyuncunun 'popo insan ruhuna açılan bir penceredir' notuyla paylaştığı fotoğraf hakkında insanlar, 'önümüzdeki günlerde gösterime girecek erotik filminin reklamını yapıyor' yorumlarında bulundu.

Geçen ay da oyuncu, bir arabada bacaklarının göründüğü mavi bir elbise ile çektiği fotoğrafı paylaşıp kendisinden söz ettirmişti.

HAYRANLARINDAN TEPKİ ALDI

Grinin Elli Tonu haricinde hiç bir şeye sahip değilmiş gibi davranan oyuncunun gelecek filmini tanıtmak için açık fotğraf paylaşmaktan başka bir yola baş vurmaması bazı hayranlarından tepki aldı .