Televizyon
09 Eyl 2014 12:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:41

Ünlü oyuncunun hayranları seti bastı çekimler yarım kaldı!

TRT 1'de yayınlanan dizinin çekimlerine hayranlarından ilgi...

TRT1'de Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kemal Uçar, Orhan Kanalp, Baran Akbulut, Mertcan Sevimli, İlker Kızmaz gibi oyuncuların yer aldığı 'Yedi Güzel Adam' dizisinin Kahramanmaraş'ta yapılan çekimlerine dizinin hayranların yoğun ilgi gösterdi.
 
Yapımcılığını Pusula filmin yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı 'Yedi Güzel Adam' dizisinin Kahramanmaraşta'ta devam eden çekimleri sırasında yaklaşık 150 kişi bir anda seti bastı.

Set ekibi bir anda karşılarında oldukça kalabalık grupları görünce şaşkına döndü. İlk anda tarihi okul olan Kahramanmaraş Lisesine kültür turu düzenlendiği sanıldı, ancak kalabalığın oyuncuları karşılarında görüp çığlık atmasıyla gerçek ortaya çıktı. Kalabalık grup okul sahnesi çekimlerinde oyuncuları görebilmek için birbiri ile yarıştı. Sette çekimlerde kısa süreliğine aksadı. Yönetmen Adan Güler kalabalık grubun oyuncularla görüşmesi fotoğraf çektirmesi için çekime 20 dakika ara verdi. Dizinin oyuncularından Bora Cengiz dizinin hayranları ile selfie çekip sosyal medyada yayınladı. Dizinin hayranları oyuncularla fotoğraf çektirip imza aldılar.