Magazin
14 Eyl 2017 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Ünlü oyuncunun başı dertte! Kumarda 100 bin dolar kaybetti!

Uzun süredir bir projede yer almayan oyuncu, kendisini şans oyunlarına kaptırdı.

Başrolünü Demet Evgar ile paylaştığı ‘Bir Erkek Bir kadın’ dizisiyl ünlenen oyuncu Emre Karayel’in kumarda 100 bin dolar kaybettiği iddia edildi. Öte yandan atlara ve at yarışlarına da oldukça meraklı olan oyuncunun, yarış atları da var. Ancak Karayel’in atları henüz hiçbir koşuda birinci olamadı.

KARAYEL’İN YARIŞ ATLARI VAR
Günaydın gazetesinin haberine göre; at yarışlarına da oldukça meraklı olan oyuncunun, yarış atları da var. Ancak Karayel’in atları henüz hiçbir koşuda birinci olamadı. Ekranların sevilen oyuncusu Emre Karayel’in başı son günlerde şans oyunları ile dertte girdi.

EMRE KARAYEL KİMDİR?
18 Ekim 1972’de Osmaniye’de dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat Bölümü'nü kazanan oyuncu, üniversite değiştirdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçiş yaptı. Ghetto, Azizname gibi oyunlarla profosyonel tiyatroya başladı. Daha sonra Bir İstanbul Masalı, Bizim Evin Halleri, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde yer alarak Türk halkı tarafından tanınsa da asıl büyük şöhretine Demet Evgar ile başrolünü paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın dizisi ile kavuştu. İlk beyazperde denemesini ise yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı Polis ile yaptı. Bunu Tutsak, Zincirbozan, El Değmemiş Aşk gibi yapımlar izledi.