Ünlü oyuncunun başı belalı komşusuyla dertte!

Tiyatro sanatçısı Metin Zakoğlu'nun komşusuyla başı dertte. Arkadaşlarıyla tiyatro provası yaptığı sırada ses yaptığı gerekçesiyle sürekli kapısına dayanan komşusu bu kez elindeki telefonla ünlü oyuncunun evine dalarak video çekti. Neye uğradığını şaşıran Zakoğlu, Kemal B.'den şikayetçi oldu.

Ünlü oyuncunun başı belalı komşusuyla dertte! - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Metin Zakoğlu, birçok dizide oynamasının yanı sıra az sayıda seyirciye ev ortamı sağlayarak tiyatro oyunları sergilemek amacıyla "Evde Tiyatro" girişimini kurdu. 

18
Ünlü oyuncunun başı belalı komşusuyla dertte! - Sayfa 2

Tiyatro çalışmalarını evinde yürüten oyuncuyla aynı apartmanda oturan komşu Kemal B., iddiaya göre Zakoğlu'nun evde çalışmasından rahatsız. Ünlü oyuncu ne zaman evinde tiyatro çalışması yapsa kapısına dayanan komşusu, Zakoğlu'nu ve evine gelen misafirleri huzursuz etmek için her yolu denedi.

28
Ünlü oyuncunun başı belalı komşusuyla dertte! - Sayfa 3

Belalı komşusuyla tartışmak istemeyen ünlü oyuncu bu nedenle tiyatro gösterimlerini evde yapmaya son verdi. Buna rağmen her misafiri geldiğinde Zakoğlu'nun kapısına dayanan Kemal B., ünlü oyuncuya rahat vermemek için tacizlerine devam etti.

38
Ünlü oyuncunun başı belalı komşusuyla dertte! - Sayfa 4

Tiyatrodan arkadaşları İrem Ö. ve Alpcan T.'nin de evinde olduğu 27 Eylül 2022 günü arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada Kemal B. Zakoğlu'nu telefonla aradı. 

48