Ünlü oyuncunun aracına şok saldırı!

Oyuncu Merve Oflaz’ın Bebek’te bir sokağa park ettiği lüks aracı saldırıya uğradı. Aracın cam tavanı kırıldı, bazı bölümleri darbe aldı. Ünlü oyuncu saldırganlardan şikayetçi oldu.

Ünlü oyuncunun aracına şok saldırı! - Sayfa 1

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre oyuncu Merve Oflaz’ın Bebek’te bir sokağa park ettiği lüks aracı saldırıya uğradı. Aracın cam tavanı kırıldı, bazı bölümleri darbe aldı. 

110
Ünlü oyuncunun aracına şok saldırı! - Sayfa 2

Polis merkezine gidip şikayetçi olan Merve Oflaz, şüphelendiği birinin olmadığını söyleyip aracına zarar veren şahıs veya şahısların tespit edilmesini istedi. Emniyet güçleri saldırganı bulmak için kamera görüntülerini incelemek üzere çalışma başlattı.

210
Ünlü oyuncunun aracına şok saldırı! - Sayfa 3

Aracının cam tavanının kırıldığını, bazı bölümlerinde de darbeler olduğunu gören oyuncu Merve Oflaz, hemen polis merkezine başvurdu. Oflaz, otomobiline zarar veren kişi veya kişilerin tespit edilmesini istedi.

310
Ünlü oyuncunun aracına şok saldırı! - Sayfa 4

Ünlü oyuncu Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde lüks marka aracını Bebek'te bir sokağa park etti. Öğle saatlerinde işe gitmek için evden çıkan genç oyuncu, aracına bineceği sırada şoke oldu.

410