Magazin
16 Şub 2017 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Ünlü oyuncudan üzücü haber!

Wolverine'e sinemada hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Hugh Jackman, burnundan bir tümör alındığını duyurdu.

Dünyada en çok sevilen çizgi roman karakterlerinden biri olan Wolverine'e sinemada hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Hugh Jackman, burnundan bir tümör alındığını duyurdu.

CNN Türk’ün haberine göre, en sevilen Marvel karakterlerinden biri olan Wolverine karakterine hayat veren Hollywood yıldızı Hugh Jackman cilt kanseriyle mücadele ediyor.

Yaklaşık dört yıldır cilt kanseriyle mücadele eden Jackman, Instagram'dan yayınladığı fotoğrafıyla burnundan bir tümör daha alındığını duyurdu.

Genellikle tedavi edilebilir nitelikli olduğu belirtilen bu kanser türüne hızla müdahale edilmesi gerektiğini hatırlatan Jackman paylaşımında, “Sık sık yapılan vücut kontrolleri ve harika doktorlar sayesinde, her şey iyi durumda. Pansuman daha kötü görünüyor. Yemin ederim! Güneş koruma sürün” dedi.



2013 yılında cilt kanseri teşhisi konulan Jackman, daha önce üç kez tedavi altına alınmıştı.

48 yaşındaki oyuncu, hastalığı hakkında konuşmaktan, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor ve sık sık takipçilerine güneş kremi kullanmaları uyarısında bulunuyor.

2013 yılında eşi Deborra-Lee Furness'ın ısrarları sonucu gittiği doktorda cilt kanseri olduğunu öğrenen ünlü oyuncu, 2014 yılında kanser tedavisi gördüğü döneme denk gelen X Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin galasına burnundaki bantla katılmıştı.

Jackman, yakında vizyona girmesi beklenen ‘Logan: Wolverine' filminde son kez Logan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.