Magazin
16 Ağu 2013 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

ÜNLÜ OYUNCUDAN UYUŞTURUCU İTİRAFI; İÇİYORUZ AMA SATMIYORUZ!

İstanbul Narkotik polisinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda ikinci raunt.

Operasyon kapsamında aranan, ancak yurtdışında oldukları için yakalanamayan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar İngiltere dönüşü dün Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. Son olarak Karadayı dizisinde bir polisi canlandıran Rıza Kocaoğlu ile Ezel ve Karadayı gibi dizilerin yönetmeni Uluç Bayraktar, haklarındaki yakalama kararı uygulanarak Vatan Caddesi’nde bulunan Narkotik Şube’ye götürüldü. Akşam'ın haberine göre; bugün adliyeye sevk edilmesi beklenen iki ünlünün ilk ifadelerinde “İçiciyiz ama uyuşturucu satmadık, kimseye de uyuşturucu ve yer temin etmedik” dedi.

BİR TEK TÜZÜNATAÇ KALDI

Bu soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, ancak henüz gözaltına alınamayan tek isim oyuncu Berrak Tüzünataç. Yurtdışında bulunan ve son olarak İtalya’nın başkenti Roma’da olduğu öğrenilen Tüzünataç da Türkiye’ye döner dönmez gözaltına alınacak.

5 İLDE 48 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 5 Ağustos’ta İstanbul’la birlikte 5 ilde eşzamanlı düzenlediği uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyon da 48 kişi gözaltına alınmıştı. Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Günaydın, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut ve Engin Altan Düzyatan’ın da olduğu ünlüler ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, çok sayıda uyuşturucu satıcısı ve torbacı tutuklanmıştı.