Gündem
11 Mayıs 2015 18:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Ünlü oyuncudan Sözcü gazetesine çok sert sözler! "Kanıtlamazsanız namertsiniz!"

Emre Kınay hakkındaki haber nedeniyle gazeteyi sert şekilde eleştirdi.

Ünlü oyuncu Emre Kınay hakkında yaptığı haber dolayısıyla Sözcü gazetesi hakkında sert açıklamalar yaptı.

Haberin yalan olduğuyla ilgili açıklama yapmasına rağmen hala haberi kaldırmayarak insanları zan altında bıraktığını söyleyen Emre Kınay gazeteyi protesto etti.

Emre Kınay, Instagram sayfasından şu açıklamayı yaptı:

#sözcüyalanhabercilik yapiyor ve olmayan bir seyi basindan sonundan kirparak insanlari zan altinda birakiyor.
1-tum arkadaslarimi benim gibi sozcuyu protesto etmeye davet ediyorum
2-kisilik haklarina saldirdigi ve cevap hakki bile tanimadigi icin sozum ona demokrat olduklarinin aksina elestirdikleri gibi fasist ve yargisiz infazci olarak ilan ediyorum
3-yaptigim her turlu medeni cagriya ve bahsettigi fotograflarda insanlar ayri insanlar ve en onemlisi"Sevgilim" iddiasinda israr ederek diger üçüncu sahislarin da kisilik haklarina "Yalan "haber yaparak israr etmeyi surdurmektedir.
4- elestirdigi fasizm ile ilgili samimiyeti suphelidir ve guvenilmezdir.
YALAN SOYLUYORSUNUZ AGİZA ALİNMAYACAK KUFURLERİ KANİTLAMAZSANİZ NAMERTSİNİZ OLMAYAN BİR SOSYAL DURUMU VAR GİBİ GOSTEREREK İKİ KDİN ARKADASİMİZİN KİSİLİK HAKLARİNA VE AİLELERİNE SAYGİSİZLİK YAPMAYİ SURDURMEKTESİNİZ...COCUKLUGUNDAN VE MAHALLEMDEN TANİDİGİM HURRİYET MENSUBU ARKADASİMA "yaptigi ahlaka aykiri oyle olmadigi halde oyleymis gibi kurdugu fotograf goruntusu sebebiyle sadece oNa "gerizekali" dedigim dogrudur. Ancak biz agabey kardes olarak ozur diledim ben bu beyanimdan dolayi o gece olaydan 10 dk sonra o da benden ozur diledi haklisin agabey afedersin diyerek. Bunun 10 dan fazla sahidi vardir gerekirse onlarin videolarini da alip birada yayinlarim
Sozcu ve bazi haber sitelerinin yalan a israr etmeleri ahlaksizliktir namertliktir. Hele SOZCU
Beni de okuru da olarak derin uzmustur.
Artik benim icin o gazete bir kagit parcasidir soyledigi verdigi her haber benim@icin suphelidir
BAZİ GAZETE VE GAZETECİLERİN TUMUNUN ONURLU VE YAKİSİR BİR CİZGİYE GELMESİ DİLEGİYLE...tum dost ve sevenlere duyurur beni tanimak sebebiyle magdur olan basinin hakaretine maruz kalan kadin arkadaslarimin tumunden ozur dilerim..