Ünlü oyuncudan olay itiraf! "Yönetmen benden..."

Dünya çapında ünlü Hint oyuncu Priyanka Chopra, yazdığı otobiyografi kitabında, 2000 yılında Dünya Güzeli seçildikten sonra kariyerine başlarken bir yönetmenin kendisine göğüs estetiği yaptırmasını ve vücut oranlarını sabitlemesini tavsiye ettiğini anlattı.

Ünlü oyuncudan olay itiraf! "Yönetmen benden..." - Sayfa 1

2000 yılında Dünya Güzeli seçilen ve sinema oyuncusu olarak kariyerini oluşturan Priyanka Chopra, yıllar önce bir film yönetmeni ile arasında geçen ilginç diyalogu anlattı. 38 yaşındaki Hint oyuncu, güzellik kraliçesi tacını aldıktan sonra, henüz 17 yaşındayken bir yönetmenin kendisine estetik operasyon geçirmesini tavsiye ettiğini söyledi.

115
Ünlü oyuncudan olay itiraf! "Yönetmen benden..." - Sayfa 2

Bugüne dek sayısız televizyon dizisinde ve dünya çapında filmlerde rol alan Bollywood yıldızı, kraliçe olduktan sonra oyunculuk kariyerine başlarken tanıştığı bir yönetmenin “meme estetiği yaptırmasını” ve “vücut oranlarını düzelttirmesini” söylediğini, o dönemdeki menajerinin de bu fikre katıldığın anlattı.


215
Ünlü oyuncudan olay itiraf! "Yönetmen benden..." - Sayfa 3

Unfinished adlı otobiyografi türünde kitap yazan Chopra, kitabında, estetik isteğinin sinema sektöründe duyulması "normalleştirilmiş" bir şey olduğundan bahsetti.


315
Ünlü oyuncudan olay itiraf! "Yönetmen benden..." - Sayfa 4

"MENAJERİM DE ESTETİK FİKRİNİ DESTEKLEDİ"

Chopra, kitabında şu ifadeye yer verdi:


415