Ünlü oyuncudan Kanal İstanbul çıkışı!

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterine hayat veren oyuncu Çağlar Ertuğrul, şu sıralar Türkiye'nin gündeminde olan Kanal İstanbul Projesi ve Yerli Otomobil Projesine itiraz etti.

Ünlü oyuncudan Kanal İstanbul çıkışı! - Sayfa 1

Türkiye'nin en büyük projelerinden olan ve ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan Kanal İstanbul Projesi hakkında, Afili Aşk dizisinin genç oyuncusu Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken bir yorum geldi.


113
Ünlü oyuncudan Kanal İstanbul çıkışı! - Sayfa 2

PAYLAŞIMI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Türkiye'nin kilitlendiği projeyle ilgili tartışmalar sürerken oyuncu Çağlar Ertuğrul Twitter hesabından "Kanal projesine harcanacak para ülke genelinde yenilenebilir enerjiye harcansa daha iyi olmaz mı mesela? Hem çevreci yatırım olur hem de yabancı enerji kaynaklarına muhtaçlık kalkar" paylaşımını yaptı.

213
Ünlü oyuncudan Kanal İstanbul çıkışı! - Sayfa 3

YERLİ OTOMOBİL PROJESİ HAKKINDA DA PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ardından yerli otomobil atılımı hakkında da bir paylaşım yapan başarılı oyuncu "Ve yerli otomobil üretmek yerine dünyanın yönünü elektrikli arabalara çevirdiği dönemde sarj istasyonu alt yapısını ve toplu taşımayı geliştirmek daha kalıcı ve çevreci bir proje olur sanki" notunu düştü.

313
Ünlü oyuncudan Kanal İstanbul çıkışı! - Sayfa 4

TAKİPÇİLERİNDEN UYARI

Ertuğrul'un bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ertuğrul'a Twitter kullanıcılarından da yorum geldi. Çoğu kullanıcı oyuncuya bu konular hakkında yorum yapmaması gerektiğini söyledi.

413