Magazin
27 Mar 2021 21:20 Son Güncelleme: 27 Mar 2021 21:23

Ünlü oyuncudan Fazıl Say’a olay cevap! ‘O zaman boşanmış olurdum’



Armutlu'daki bir mekandan çıkarken görüntülenen Zeynep Beşerler, sohbet ettiği muhabirlerin Fazıl Say ve eşinin ayrı evlerde yaşamasını hatırlatınca düşüncelerini söyledi.

Sevilen oyuncu Zeynep Beşerler, kendisi gibi oyuncu kız kardeşi Derya Beşerler ve arkadaşlarıyla Armutlu'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu merak edilen soruları yanıtladı.

"AYRI EVLERDE YAŞASAYDIM BOŞANMIŞ OLURDUM"

Hürriyet'teki habere göre; muhabirlerle sohbet eden Beşerler'e Fazıl Say ve Ece Dağıstan'ın "Evlendikten sonra da ayrı evlerde yaşıyoruz" açıklaması soruldu. Oyuncu konuyla ilgili "O zaman niye evleniyoruz? Allah korusun o zaman boşanmış olurdum. Aile dediğin şey aynı çatı altında olmaktır. Yoksa ailenin bir anlamı var mı?" yorumunu yaptı.

Eşiyle ayrı evlerde yaşadığını söyleyen Fazıl Say "İki ev var demek günde iki kere sevişiyoruz demek. Bir o evde bir bu evde" demişti.

"OZAN'IN ŞİDDET İDDİALARINI DOĞRULAMADIM”

Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası hakkında yaptığı "Ozan Güven çok eski arkadaşımdır. Böyle bir canilik yapabileceğine inanmadım" açıklaması tepki çeken ünlü oyuncu, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi: "Ben Ozan'ı savunmadım. Eğer böyle bir şey yapmışsa ilk ben karşı dururum dedim. Oradan aldı iş başını gitti. Mahkemeye taşınmış bir şey hakkında konuşmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Mahkemede ne sonuç çıkacak bekleyelim. Ona göre hepimiz cephemizi alalım."