Magazin
02 Şub 2018 11:22 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

Ünlü oyuncudan evlilik müjdesi: Evimizin bahçesinde evleneceğiz!

Miami’de kendilerine bambaşka bir hayat kuran Buğra Toplusoy ile oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş, Rose Dergisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu.

Miami’de kendilerine bambaşka bir hayat kuran Buğra Toplusoy ile oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş, Palm Beach’te yer alan evinin kapılarını Rose Dergisi’ne açtı. Aşk hayatlarından, gelecek planlarına kadar her şeyi tüm samimiyetiyle anlatan ikili, sade bir düğün töreniyle evleneceklerinin müjdesini verdi.

‘KÜÇÜK VE EĞLENCELİ BİR DÜĞÜN’
Evlerinin bahçesinde sade bir düğünle evleneceklerini söyleyen Ceyda Ateş, ''Daha plan yapmaya başlamadık ama büyük ihtimalle evimizin bahçesinde yakın arkadaşlarımızla sade bir düğünle evleneceğiz'' dedi. Buğra Toplusoy ise ''Herkes bizden büyük bir düğün bekleyecek ama ben büyük bir düğün yapıp insanları eğlendireceğime küçük eğlenceli samimi bir düğün yapıp kendim eğlenmek istiyorum.'' İfadelerini kullandı.

‘OYUNCULUĞA GERİ DÖNECEĞİM’
Amerika'da oyunculuk eğitimine devam eden Ceyda Ateş, ''Çocuk yaştan beri yaptığım mesleğimi hiçbir zaman bırakmayı düşünmedim. Çok emek verdim çok uğraştım ve sürekli eğitimler aldım. İşim benim en büyük tutkum. Herkes uzaktayım diye işimi bıraktığımı düşünüyor ama kesinlikle bırakmadım doğru proje olduğu zaman ekranlara geri döneceğim.'' diyerek Türkiye'deki oyunculuk kariyerini bıraktığı dedikodularına son noktayı koydu.



‘TÜRK MUTFAĞINI İYİ BİLİRİM’
İlişkileriyle ilgili detayları da anlatan ikiliden Buğra Toplusoy, ''Küs kaldığımız zaman çok yoktur bizim. Ceyda’nın ilişkinin başında koyduğu bir kural vardır, onu uygularız. Çünkü gün bitmeden küslük bitecek, ne olursa olsun demişti bugüne kadar geldik işte” dedi. İyi yemek pişirdiğini söyleyen Ceyda Ateş, ''Buğra bilmediği lokantalarda yemek yemeği pek sevmez aynı babam gibi… Ne zaman dışarda yemek yesek ‘Keşke sen yapsaydın evde yeseydik’ der. Ben de yemek konusunda çok mütevazı olamayacağım her türlü dünya mutfağını ve Türk mutfağını çok iyi bilirim. Sadece Buğra değil tüm arkadaşları Türk yemeklerini özlediklerin de bize gelirler'' diye konuştu.