Magazin
28 Nis 2021 22:52 Son Güncelleme: 28 Nis 2021 22:57

Ünlü oyuncudan bomba ‘Sadakatsiz' itirafı! ‘Oğlumu bırakıp gideceğim’

Sadakatsiz dizisinde Emir Taro Tekin'in annesi Hicran'ın gençliğine hayat veren Melisa Döngel, bomba bir itirafta bulundu.

Sadakatsiz'de Selçuk'un annesi Hicran rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Melisa Döngel dizinin takipçilerinin yoğun eleştirilerine maruz kalınca itiraf etti. Konuk oyuncu olarak katıldığı Sadakatsiz dizisinde performansıyla yoğun eleştiri alan Melisa Döngel, 'Oğlumu bir başkasına bırakıp gideceğim, Sette bu sahneyi oynarken nasıl ağladığımı bir bilseniz' şeklinde ifadeler kullanıldı.

MELİSA DÖNGEL'DEN SADAKATSİZ İTİRAFI!

Dizide oynadığı karakter gereği takipçilerinden gelen kötü tepkiler sonucunda itiraf eden güzel oyuncu, “ Herkes bana oynadığım karakter sebebiyle küfür ediyor zaten” diyerek konuştu.

Beyazperdede oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile partner olmak istediğini söyleyen Melisa Döngel, “Uraz Kaygılaroğlu ile dram tarzında bir film oynamak istiyorum, buram buram ağlamak istiyorum” dedi.

Son zamanlarda kalbinin boş olduğunu belirten güzel oyuncu, “Sevgili olarak benim vaktim var ama bana bu şekilde vakit ayıran yok. Etrafındaki herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum, Flört ettiğim kişi de yok şaşırıyorum bu duruma” ifadelerini kullandı.