Magazin
04 Mayıs 2023 17:09 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2023 17:13

Ünlü oyuncudan bebek müjdesi! 2 ay önce evlenen Güldür Güldür yıldızı anne oluyor

Show TV'nin kahkaha tufanı komedi programı 'Güldür Güldür Show'un en sevşlen oyuncularından Meltem Yılmazkaya, "Geri sayım" notuyla paylaştığı fotoğraf ile anne olacağını duyurdu ve bebek müjdesini verdi.

Show TV'nin kahkaha tufanı komedi programı 'Güldür Güldür Show'un en sevilen oyuncularından Meltem Yılmazkaya, hamile olduğunu açıkladı. 

'Güldür Güldür Show'daki 'Mehtap' karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Meltem Yılmazkaya, ocak ayında nişanlardığı müzisyen Kadir Doğan ile mart ayında evlenmişti.

Yılmazkaya, evlilik sonrası yaptığı bir paylaşımda, "Ve sen sevgilim. Yol uzun, duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç, örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm, saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm, evde hep makyajsız, bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim… Seni… Bizi seviyorum..." diyerek aşkını ilan etmişti. 

BEBEK MÜJDESİ 

Ünlü oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla hamile olduğunu duyurdu. Bir süredir Barcelona'da tatil yapan oyuncu, paylaşımına "Geri sayım" notunu düştü.

 İŞTE O FOTOĞRAF