Magazin
21 Eyl 2013 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

ÜNLÜ OYUNCUDAN ACI İTİRAF; PARASIZLIK YÜZÜNDEN OKUYAMADIM!

Ünlü oyuncu Arzum Onan, parasızlık ve babasının hastalığı nedeniyle üniversite okuyamadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Arzum Onan, parasızlık ve babasının hastalığı nedeniyle üniversite okuyamadığını söyledi. Onan, en büyük hayallerinden birinin mimarlık olduğunu ifade etti.

Hayatına dair açıklamalarda bulunan Onan, "Daha önce kimseyle paylaşmadığım bazı noktaları sizinle paylaşmak istiyorum. Ben üniversiteye gidemedim. Babamın hastalığı ve paraya olan ihtiyaçlarımızdan dolayı. Benim apar topar hiçbir şey anlamadan modelliğe başlamamdan dolayı. Devamında oyunculuğa başladım. Çok ama çok mimar olmak istemiştim" dedi.

'HER ŞEYİ SIFIRLIYORUM'
Yıllar ilerledikçe hayallerini taştan ve ahşaptan çıkardığını söyleyen Onan, kendini keşfetme yolculuğundan şöyle söz etti:

"Üniversiteyi kazansaydım nasıl bir hayatım olurdu diye düşünüyorum. Daha sonra çamura dokunuyorum. Hayalimdeki düşünceleri kütlelerden çıkarıyorum. Taştan ya da ahşaptan. O zaman diyorum ki her şeyi sıfırlıyorum. Asıl kendimi keşfettiğim an işte o an oluyor.

Şimdi geldiğim noktada iyi ki diyorum. İşte bu benim belki kendi sınırlarımı keşfettiğim an olabilir. Hayat bir şekilde bizi ne kadar doğru planladığımızı düşünürsek düşünelim ummadığımız yerlere götürebilir. Orada mutsuz da olabiliriz. İkinci şans ve bunu üstelik İstanbul Üniversitesi’nin yapmış olması çok önemli bir şey. Yine de zaman zaman ailevi koşullar ya da aile işini devam ettirmeler özgür tercihler yapmamızı engelliyor."