Medya
16 Eki 2013 14:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

ÜNLÜ OYUNCU YENİ DİZİSİNİ ELEŞTİREN MİLLİYET YAZARINI TOPA TUTTU!

Oktay Kaynarca, yeni başlayacak dizisini köşesine taşıyan Milliyet yazarını sosyal medyadan eleştirdi.

Milliyet Gazetesi televizyon köşesi yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında Kanal D ekranlarında önümüzdeki haftalarda başlayacak olan ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Murat Ünalmış'ın oynayacağı "İnadına Yaşamak" dizisini ele aldı.

Dizide karmaşık aşk ve intikam ilişkilerinin olacağını belirten bu Koloğlu'nun yazısı şu şekilde:

"Kanal D’ de yeni bir dizi başlayacak, “İnadına Yaşamak”. “Yahu, yeni  yenisi, daha elindekilerle idare etsin” diye düşünmeyin, bizde sistem böyle. Biri gider biri başlar.
Süreç Filmcilik’in yapımcılığını üstlendiği, Serdar Akar’ın yönettiği dizinin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış paylaşıyor.
Neyse diziyle ilgili bir bülten geldi. Ona göre “İnadına Yaşamak”ta havuz problemiyle karışık aşk, çocuk sevgisi artı intikam ve asıl sevda var. Peki hepsi nasıl bir arada oluyor?

İşte şöyle:

Çocuk birden başkasının oluyor
Garip başlık ama öyle. Çınar adlı bir çocuk mevcut. Annesi Asiye ile babası Rıdvan. “Hayat bu belli olmaz” diyerek devam edelim, öyle bir şey oluyor ki bunlar çocuklarını Ali ve Zeynep’e vermek zorunda kalıyor. Kim onlar? Ali,   Asiye’nin eski kocası; Zeynep de Rıdvan’ın eski eşi. Peki bunlar nasıl bir araya gelmiş? Bunu  senarist bize dizide anlatacak. Beşi bir yerde nasıl buluşmuş ve ayrışmış anlayacağız.

Çocuk hazır, aşık olalım
Zeynep çocuk sahibi olamıyor. Hazır çocuk gelmiş, anne olmak istiyor. Anne olması için bir de baba gerekiyor. Ee, Ali var, o da hazır gelmiş.  Zeynep burjuva bir hatun. Ali cezaevine girip çıkmış, karanlık işlerin gediklisi. Bıçkın, dürüst ama silahlı, hayat boyu kader mahkumu bir adam.  Bebek, Nişantaşı civarında yaşayan hatunları cezbeder. Ali ile Zeynep onun için birbirlerini seviyor... Senaryo onun için  “farklı dünyaların insanları” moduna girmiş"

Oktay Kaynarca ise Koloğlu'nun yazısını twitter adresinden yayınladığı şu tweetle eleştirdi.