Magazin
19 Oca 2022 14:48 Son Güncelleme: 19 Oca 2022 14:50

Ünlü oyuncu Yavuz Ketenci'ye büyük onur

Ünlü oyuncu Yavuz Ketenci; dizi ve filmlerdeki başarılı performansının yanı sıra; çeşitli etkinliklere verdiği desteklerle de adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Yahya Kemal Gösteri Merkezi'nde Hekimoğlu Dövüş Arenası Yönetim Kurulu Başkanı Uygun Hekim tarafından düzenlenen Down Sendromlu sporcuların engel tanımadıklarını anlatmak ve onlara destek olmayı amaçlayan gösteri maçında hazır bulunan Yavuz Ketenci'ye katkılarından dolayı plaket verildi.

 

Bütün sporların doğasında başarılı olma isteği ve motivasyonun olduğunu belirten Dövüş Arenası Yönetim Kurulu Başkanı Uygun Hekim; "Dövüş sporları genel olarak karşı taraftakilere zarar vermek değil de kendini savunmak isteyen kişilerin tercih ettiği bir spor olarak dikkat çekmektedir. Bu gecede Down sendromlu sporcularımızın da olduğunu ve onların da başarılı olduğunu tüm dünyaya göstermeyi amaçladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

Geceye Yavuz Ketenci'nin yanı sıra sanatçı Elif Akbaş ve birçok iş insanı da katılırken; Down Sendromlu sporcu Erdem Vargün; antrenörü Niyazi Öztürk ile bir gösteri maçı yaptı...

 

Böyle anlamlı bir gecede öğrencisi Erdem Vargün'le bulunmaktan dolayı onur duyduğunu belirten Antrenör Niyazi Öztürk; organizatör Uygun Hekim'e teşekkür etti.

ETİKETLER
#Yavuz Ketenci