Magazin
24 Ağu 2016 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:29

Ünlü oyuncu striptiz kulübünde olay çıkardı!

Dünyaca ünlü 22 yaşındaki model ve oyuncu Cara Delevingne striptiz kulübünü karıştırdı.

Johnny Depp'ten boşanan Amber Heard' ile kankaları Cara Delevingne ve Margot Robbie, kutlama yapmak için geçtiğimiz cuma günü gece gezmesine çıktı. Ancak Londra Marylebone'da bulunan bir striptiz kulübüne ücret ödemeden girmek isteyince olay çıktı.

Ünlü model Delevingne, 'içerisi dolu' gerekçesiyle kendilerini kulübe almayan güvenlik görevlilerine, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diye bağırması herkesi şaşkına çevirdi.

"SÜREKLİ AYNI CÜMLEYİ SÖYLÜYORDU"

Daily Mail'e konuşan kulüp sahibi Simon Langer, "Müşterilerimizi memnun etmek için elimizden geleni yaparız ancak Cara ve arkadaşları son derece kabaydı. İçerisinin tamamen dolu olduğunu ve onları alamayacağımızı söyleyince Cara küplere bindi. Giriş ücretini ödemeyeceğini ve derhal içeri alınmak istediğini söyledi. Sürekli aynı cümleyi söylüyordu: Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben Cara Delevingne'im! Bu da yeni boşanmış arkadaşım Amber! Sürekli ne kadar ünlü olduğunu tekrar edip durdu" ifadelerini kullandı.

Londra'nın en popüler mekanlarından biri olarak gösterilen kulübe; Ben Stiller, Queene ve Rolling Stones elemanları gibi pek çok ünlü isim akın ediyor.