Magazin
20 Tem 2012 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:56

ÜNLÜ OYUNCU ŞOKE ETTİ;''BEN ALKOLLÜYÜM BU DA HANDAN''

"Gişe Memuru" filmi ile ödül alan ünlü oyuncu, alkollü olarak direksiyona geçti, üstüne bir de dalgasını geçti!

Oyuncu Serkan Ercan, önceki gece bir genç kızla ile birlikte Asmalımescit’te günün ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Eğlence sonunda Şişhane’ye kadar el ele yürüyen ikilinin alkollü oldukları dikkatlerden kaçmadı. Yürüyüş esnasında kah el ele tutuşup mutluluk kahkaları atan, kah zaman zaman tartışan ikili, Şişhane’de kapalı bir otoparka bıraktıkları araçlarını aldıktan sonra çıkış kapısına yöneldiler.

Otomatik gişeye yanaştıkları sırada bir anda karşılarında basın mensuplarını gören ikili şaşkınlıklarını gizleyemezken, Serkan Ercan alkolünde etkisiyle uzun süre çıkış biletini otomata okutamayınca ’’Tamam şansımı zorlamıyorum, yakalandım buyurun arkadaşlar’’ dedi. Muhabirlerin ’’efendim hanımefendi ile oldukça samimi bir biçimde eğlendiniz, kim olduğunu sorabilir miyiz?’’ sorusuna; kısa ve net bir biçimde ’’Ben alkollüyüm bu bayanda Handan, sadece Handan’’ yanıtını veren Ercan, eğlence sonrası direksiyon başındasınız alkol yoktur diye düşünüyoruz biz? sorusuna ise ’’Yo alkol var, ama yapacak bir şey yok. Bugün de böyle olsun ne yapalım yani’’ dedi.

’Bana birşey olmaz’

Alkollü direksiyona geçtiğini kabul etmiş görünen Serkan Ercan, peki kaza yapmaktan korkmuyor musunuz sorusuna ise, ’’Bana bir şey olmaz, siz beni boşverin, işler nasıl, var mı yakalanan biri?’’ yanıtını verdi. ’’Müsade ederseniz Sizi yakaladık efendim’’ diyen muhabirlere ama ben alkollüyüm şeklinde karşılık veren Ercan’ın bu halleri kendisine eşlik eden ve adının Handan olduğunu ifade ettiği kız arkadaşını kahkahalara boğdu. Bu kısa röportajın ve muhabirlerin uyarılarına rağmen direksiyon inadından vazgeçmeyen Serkan Ercan, kız arkadaşı ile birlikte evinin yolunu tuttu.