Magazin
30 Mar 2021 11:46 Son Güncelleme: 30 Mar 2021 11:53

Ünlü oyuncu Sevda Erginci'ye büyük şok! Savcılığa koştu

Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci'nin Instagram hesabı hacklendi. Erginci, sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Habertürk'ün haberine göre, Ünlü oyuncu Sevda Erginci'nin, 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi.Sosyal medya sayfasındaki paylaşımlarla dolandırıcılık yapıldığı belirtilen oyuncu, suç duyurusunda bulundu.

27 yaşındaki Erginci, Instagram hesabından yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi hakkında takipçilerini uyardı.

 

AYNI ŞOKU NURİ ALÇO DA YAŞAMIŞTI

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Nuri Alço'nun sosyal medya hesabını ele geçiren hackerlar, dolandırıcılık amacıyla Alço'nun adını kullanarak paylaşımlar yapmıştı.

Alço'nun hesabını ele geçirenler, yaptıkları paylaşımda bahis siteleri adı altında paranın işletildiği ve fazla para kazanılacağını söyleyerek kişileri dolandırmıştı.Olayın ardından dolandırıldığını fark eden Zehra Aslan Şahin ve Nuri Alço, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmuştu.

 

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

3 Ekim 1993’te İstanbul'da doğan Sevda Erginci’nin annesi ve babası, ünlü oyuncu henüz 4 yaşındayken boşandı. 15 yaşında oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Sevda Erginci’nin tiyatro ile ilk karşılaşması Semaver Kumpanya’da çocuk tiyatrosunda “Paki ve Sevgi Çiçekleri” adındaki oyunla oldu.

1,5 sene oyunculuk eğitimi alan Sevda Erginci, 2012’de “Koyu Kırmızı” adındaki dizide Ozan Güven ve Özgü Namal ile beraber başrol oynayarak Ayşe karakterine hayat verdi. 2012 yılında Fahriye Evcen ile Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı Osmanlı Devlet’inin son zamanlarını konu eden “Veda ” dizisinde Lamia karakterine hayat veren Sevda Erginci, 2013 – 2014 yıllarında Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Karagül” dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı.Sevda Erginci, burada Saruhan Hünel, Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Mert Yazıcıoğlu, Özlem Conker, Bülent Polat ile beraber oynadı.

2015’te Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosu Onur Ünlü tarafından yazılan ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği ve Türkan Şoray’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu “Uzaklarda Arama” filminde de oynayan Sevda Erginci, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Suna Selen, Elif Atakan, Mehtap Bayri, Sercan Badur gibi oyuncularla birlikte oynama fırsatı elde etti.

ETİKETLER
#sevda erginci