Magazin
06 Mayıs 2012 09:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:37

ÜNLÜ OYUNCU SETE GEÇ KALINCA BAKIN HANGİ YÖNTEME BAŞVURDU?

Adını Feriha Koydum'un setine yetişemeyen Çağatay Ulusoy, hangi yöntemle çekime katılabildi?

İstanbul trafiği oyuncuları çıldırttı. Adını Feriha Koydum'un setine yetişemeyen Çağatay Ulusoy'un imdadına motor kurye yetişti.

Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy, İstanbul'un trafiği kilitlenince Sapanca'daki sete 'Kurye' ile yetişti. 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Emir' karakterini canlandıran oyuncu Çağatay Ulusoy önceki gün menajeri Selin Boronkay ile onun Levent'teki ofisinden yola çıktı. Trafik o kadar yoğundu ki bir saatte ancak Fatih Köprüsü'nü geçebildiler.

Selin Boronkay o gün yaşadıklarını şöyle anlatıyor :

YOLDA KAZA OLMUŞTU

"Setin başlamasına 50 dakika kalmıştı ve biz hala Kavacık'daydık. Yönetmenle telefonda konuştum, gecikebileceğimizi söyledim. 'Olmaz, yanarız' dedi. Trafik Müdürlüğü'nü arayıp sıkışıklığın nedenini sordum. Kaza olduğunu, o nedenle yolun sıkışık olduğunu öğrendim. Çok çaresiz kalmıştık, aklıma hemen bir fikir geldi. Yıllardır iş yaptığım kurye şirketini aradım, durumu anlattım; Çağatay'ı sete yetiştirip yetiştiremeyeceklerini sordum. 'Yetiştiririz' dediler.

KASK BİLE GETİRMİŞLERDİ

Bu cevaptan sonra şaşırdığını söyleyen Boronkay 5-6 dakika sonra, bir moto kurye gelip oyuncuyu arabasından gerçekten aldığını söyledi. Selin Boronkay, "Çağatay'a kask bile getirmişlerdi. 45 dakika sonra Çağatay beni setten aradı, yetişmişti" dedi.

Arkadaşları alkışladı

Adını Feriha Koydum adlı dizisine motor kurye ile yetişen Çağatay Ulusoy'un arkadaşları bu durum karşısında oldukça şaşırdıklarını söyledi. Dizinin yönetmeni Merve Girgin Ulusoy'a teşekkür etti.