Ünlü oyuncu Serhat Özcan dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u olarak tanınan, son olarak ise Çukur ve 'Zümrüdüanka' adlı dizilerde rol alan oyuncu Serhat Özcan, 5 yıldır birlikte olduğu ilçenin başarılı avukatlarından Deniz İpek ile Ayvalık'ta düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Serhat Özcan dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... - Sayfa 1

Tiyatro ve sinema dünyasının dev ismi ve dizi filmlerin önemli oyuncusu Serhat Özcan, 10 yıl önce tanıştığı ve samimi arkadaş olduğu, 5 yıl önce ise bu arkadaşlığını sevgililiğe dönüştürdüğü Avukat Deniz İpek ile Ayvalık’ta yakın dostlarının katıldığı nezih bir düğünle evlendi.

17
Ünlü oyuncu Serhat Özcan dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... - Sayfa 2

Ayvalık’ın nezih mekânlarından Sahilkent Mahallesi, Şirinkent mevkiinde Deniz İpek’in amcasına ait nezih bir restoranda gerçekleşen nikâh töreninde; Serhat Özcan’ın ailesi, ünlü yönetmen Nesli Çölgeçen, ünlü şair Nevzat Çelik, kendisi gibi başarılı oyuncu kardeşi Reha Özcan, Balıkesir Barosu Başkanı Avukat Erol Kayabay, tiyatro sanatçısı Erkan Cılak, ünlü manken Ece Önder ve yakın dostları hazır bulundu.

27
Ünlü oyuncu Serhat Özcan dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... - Sayfa 3

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in nikâhı kıydığı nezih düğünde, İzmir’den gelen Grup Fortie Sanat, en güzel şarkılarını Özcan çifti için seslendirdi.

37
Ünlü oyuncu Serhat Özcan dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler... - Sayfa 4

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuşon’u olarak adım attığı dizi film dünyasında; Ulan İstanbul’da Talip Bey, Kalbim Ege’de Kaldı’da Ali Kürük, Çukur’da Uluç Reis ve son olarak Zümrüdüanka’da Rüstem karakterleriyle ününe ün katan Serhat Özcan nikah töreninde son derece keyifli ve bir o kadar da heyecanlıydı.

47