Magazin
18 Kas 2014 12:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:55

Ünlü oyuncu o sahneleri böyle savundu; Öpüşmek el sıkışmak gibi

‘Seni Seviyorum Adamım’ filminde bir araya gelen Gizem Karaca ve Barış Kılıç; "Umarız öpüşme sahneleri filmin önüne geçmez"

‘Seni Seviyorum Adamım’ filminin başrol oyuncuları Barış Kılıç ve Gizem Karaca samimi açıklamalarda bulundu. İçlerine sinen bir aşk filmi çektiklerini söyleyen ikilinin izleyiciden ricası var: “Umarız öpüşme sahneleri filmin önüne geçmez. Bu sahneler bizim için el sıkışmak kadar normaldi. Bu karelerle hatırlanmak, emeğe saygısızlık.”

İşte Barış Kılıç ve Gizem Karaca'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

"FİLMİ İZLEYENLER HEMEN ÇOCUK YAPMA KARARI ALACAK"
Gizem Karaca ve Barış Kılıç: “Filmi izleyenler ya hemen çocuk yapma kararı alacak ya da küslüklerin sona ermesi için bir adım atacaklar ve kendilerini sorgulayacaklar”

"SEVİŞMEK HAYATIN BİR PARÇASI"
Filmdeki yakınlaşma sahneleri senaryo ve oyunculukların önüne geçmesini istemediklerini söyleyen Barış Kılıç, "Burada çekilmiş bir film var. Kimsenin sevişme, öpüşme derdinde olduğunu sanmıyorum. Eğer o sahneler filmin önüne geçiyorsa, insanlar akşama kadar sevişsin ve birileri de onları görüntülesin. Sevişmek hayatın, dolayısıyla filmin de bir parçası. Öpüşme sahnesi var diye insanlar filme mi gitmesin? Bu konuda bir tered-dütüm yok." diye konuştu.

" BİZİM İÇİN ÖPÜŞMEK EL SIKIŞMAK GiBi..."
"Bu sahneler bizim için el sıkışmak gibi" diyen Gizem Karaca, "Dikkatlerin sadece öpüşme sahnelerine yoğunlaşması beni çok üzüyor. Filmde birçok hikaye varken, dikkatler o yöne çekildiğinde emek veren o kadar kişiye ve bize haksızlık olur" diyor.