Magazin
16 Ara 2019 09:55 Son Güncelleme: 16 Ara 2019 14:09

Ünlü oyuncu nikah masasına oturdu!

Oyuncu Naz Elmas, dün akşam iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi.

Son olarak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz isimli dizide rol alan güzel oyuncu 36 yaşındaki Naz Elmas evlendi. Kendisinden 16 yaş büyük olan Erol Özmandıracı ile birlikte olan Elmas, dün akşam Esma Sultan Yalısı’nda nikah masasına oturdu.

Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Arkadaşları başarılı oyuncuyu, mutlu gününde yalnız bırakmadı. Görkemli bir düğünle evlenen Naz Elmas’ın düğününe katılanların arasından Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim vardı.

Balayı Maldivler'de

Düğün sonrası röportaj veren çiftten Naz Elmas, “Çok heyecanlı ve çok mutluyuz film gibi bir kare vardı. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbom’luluğumuz. Erol’u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım” dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden olan Erol Özmandıracı ise “Onu ilk gördüğümde evleneceğimiz anlamıştım. Naz’ın ailede sıkı Galatasaray taraftarı” şeklinde konuştu.Çift, balayı için Maldivler'e gidecek.

Kolundaki morluklar dikkat çekti
Mutluluğu gözlerinden okunan Naz Elmas'ın kolundaki morluklar ise herkesi korkuttu. Gelin arabasından inerken fotoğrafları çekilen Elmas'ın kolunun iç kısımlarında oluşan morlukların aşı sonucu meydana gelebileceği üzerinde duruldu.