Magazin
16 Eyl 2021 09:33 Son Güncelleme: 16 Eyl 2021 09:40

Ünlü oyuncu Merve Oflaz sosyeteye gelin gidiyor! Sevgilisinin babası ile tanıştı!

Yaklaşık 1 yıldan bu yana beraberliklerini koruyan cemiyetin ünlü ismi Allan Hakko ve başarılı oyuncu Merve Oflaz evliliğe doğru ilerliyor. Ünlü oyuncu, sevgilisinin babası Jeff Hakko ile de yemekte bir araya geldi. İkilinin ilk kez tanıştığı belirtiliyor.

İlişkilerini çok göz önünde yaşamasalar da cemiyetin ünlü siması Alan Hakko ile ekranların sevilen oyuncusu Merve Oflaz, mutlu ilişkilerini yaklaşık 1 yıldan bu yana yürütüyor. İkilinin hayatında önemli gelişmeler de yaşandı.

BİRLİKTE YEMEK YEDİLER
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre spor tutkunu çift, bazen tatillerde spor yaparken bir-iki kare paylaşsalar da çok fazla ortalıkta görünmüyor. Ancak çiftin ilişkisi oldukça iyi gidiyor. Geçtiğimiz haftada Allan Hakko ve babası Jeff Hakko ile İstanbul'da yemeğe otururken görüldüğü hatta çok geçmeden yanlarına Merve Oflaz'ın geldiği belirtildi.

İLK KEZ TANIŞTIRDI
İddialara göre Allan Hakko, sevgilisi Merve Oflaz'ı ilk kez babasıyla tanıştırmış ve yemek oldukça samimi bir havada geçmiş. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı çiftin cephesinden mutlu haberler in gelmesi yakın olarak görülüyor.