Ünlü oyuncu Lily James sette sütyensiz dolaştı! Cesur halini görenler dönüp bir daha baktı

Doksanların fenomen dizisi Baywatch’da Pamela Anderson’u oynayacak olan Lily James, sette sütyensiz dolaşınca olanlar oldu. Güzel oyuncu, topladığı sarı saçları ve düzgün fiziği ile hayranlarından tam not aldı.

Ünlü oyuncu Lily James sette sütyensiz dolaştı! Cesur halini görenler dönüp bir daha baktı - Sayfa 1

Lily James, şimdilerde 90’ların fenomen dizisi Baywatch’da Pamela Anderson’u canlandırmaya hazırlanıyor. Kamera arkasında sütyensiz giydiği elbise ile nefesleri kesen Lily, topladığı sarı saçları ve düzgün fiziği ile de hayranlarını mest etti.

15
Ünlü oyuncu Lily James sette sütyensiz dolaştı! Cesur halini görenler dönüp bir daha baktı - Sayfa 2

Lily James, daha önce oynadığı dizilerde gösterdiği performanslarla ismini duyurmuştu. Baywatch dizisinin fanları, geçen hafta sette çekilen fotoğraflarda, Lily ve Pamela arasında hiçbir fark görememiş ve ikiliyi birbirlerinden ayırt etmekte zorlanmıştı.

25
Ünlü oyuncu Lily James sette sütyensiz dolaştı! Cesur halini görenler dönüp bir daha baktı - Sayfa 3

Kendisine verilen rolün altından başarıyla kalkan Lily James'in ortaya çıkan son set görüntüleri ise yine olay oldu. Güzel oyuncu hem fiziği hem de kıyafet tercihleri ile büyük hayranlık uyandırdı.

35
Ünlü oyuncu Lily James sette sütyensiz dolaştı! Cesur halini görenler dönüp bir daha baktı - Sayfa 4

Lily'nin rol aldığı show programı altı seri halinde çekilecek. Dizede Pam ve kocası Tommy arasında yaşanan olaylar anlatılacak.

45