Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda mı edecek?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 44. son bölümüyle ekrana geldi. Burak Özçivitin'in başrolde oynadığı Kuruluş Osman'ın 45. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda mı edecek? - Sayfa 1

Kuruluş Osman dizisi 3 Şubat Çarşamba akşamı 44. son bölümüyle ATV’de ekrana geldi. Kuruluş Osman'ın 10 Şubat Çarşamba ekrana gelecek olan 45. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Nikola'nın Dündar'a "Bizi otağa sen sokacaksın" sözleri dikkat çekiyor. Diğer yandan ise Nikola, Targun'a "Sen de Söğüt'e gideceksin ve Bala'yı öldüreceksin" emrini veriyor.


115
Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda mı edecek? - Sayfa 2

KURULUŞ OSMAN'DA BAMSI ÖLÜYOR MU?

Kuruluş Osman'ın 45. yeni bölüm fragmanında Bamsı Beyrek'in sırtından bıçaklandığı sahne dikkat çekti. Ünlü oyuncu Nurettin Sönmez'in canlandırdığı Bamsı karakterinin ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Fragmanı izlemek için tıklayın

215
Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda mı edecek? - Sayfa 3

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir.


315
Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda mı edecek? - Sayfa 4

Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister.


415