Ünlü oyuncu icralık oldu! Gençlik pozları başına dert açtı!

Oyuncu Filiz Taçbaş, gençlik yıllarında çektirdiği fotoğrafları internetten kaldırmak isterken imzaladığı senet yüzünden icralık oldu.

Ünlü oyuncu icralık oldu! Gençlik pozları başına dert açtı! - Sayfa 1

Oyuncu Filiz Taçbaş, gençlik yıllarında çektirdiği fotoğrafları internetten kaldırmak isterken imzaladığı senet yüzünden icralık oldu.

119
Ünlü oyuncu icralık oldu! Gençlik pozları başına dert açtı! - Sayfa 2

Taçbaş, çeşitli internet sitelerinde yayımlanan gençlik fotoğraflarından rahatsız olmuş, fotoğrafları kaldırması için yüklü bir ücret karşılığında bilgisayar uzmanı Muhammed K. ile anlaşmıştı. Muhammed K., Taçbaş'a ait fotoğrafları internet sitelerinden kaldırmış fakat Taçbaş bilgisayar uzmanına anlaştığı ücreti ödememişti.

219
Ünlü oyuncu icralık oldu! Gençlik pozları başına dert açtı! - Sayfa 3

FAİZİYLE İSTİYOR Muhammed K., iddiaya göre ünlü oyuncuyla bir parkta buluştu ve alacağı ücret karşılığı Taçbaş'a zorla senet imzalattı. Taçbaş, Muhammed K. hakkında "yağma" suçundan dava açtırırken, Muhammed K. de elindeki senetle icra takibi başlattı.

319
Ünlü oyuncu icralık oldu! Gençlik pozları başına dert açtı! - Sayfa 4

Ancak Taçbaş icranın durdurulmasını sağladı. Muhammed K. ise durdurulan icranın devam etmesi için mahkemeye başvurdu. Bilgisayar uzmanı Muhammed K., icraya konu olan senetin Taçbaş'ın kendi el yazısıyla yazılarak teslim edildiğini belirtti. Senet üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmasını isteyen bilgisayar uzmanı, paranın faiziyle birlikte ödenmesini talep etti. (Sabah)

419