Magazin
31 Mar 2017 15:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Ünlü oyuncu hakkında şok karar! Atv'nin yeni dizisi ne olacak?

KKTC Ercan Havalimanı’ndan giriş yaparken yakalanan Yurdaer Okur bugün hakim karşısına çıktı

Dün KKTC Ercan Havalimanı’nda üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan ünlü oyuncu Yurdaer Okur ile ilgili mahkemeden şok bir karar çıktı.

KKTC yargısının verdiği karar, ATV'nin tanıtımlarını döndürmeye başladığı yeni dizisi "Seni Kimler Aldı" için büyük sıkıntı oluşturacak türden.

100 BİN LİRA SENET 10 BİN LİRA NAKİT KEFALET 

Bu sabah Lefkoşa'da adliyeye çıkarılan Yurdaer Okur, savcılık sorgusunun ardından mahkeme salonuna alındı. Bir süre mahkeme salonunda bekletilen ve oldukça gergin olan Yurdaer Okur, daha sonra tekrar savcının odasına götürüldü.

Öğleden sonra saat 14.00'te tekrar hakim karşısına çıkarılan Yurdaer Okur, 100 bin TL senetle ve 10 bin TL de nakit kefalet bedeliyle serbest bırakıldı.

KKTC DIŞINA ÇIKMASINA YASAK KONULDU

Ancak mahkeme, Yurdaer Okur'un KKTC dışına çıkmasını mahkeme sonuçlanıncaya kadar yasakladı.

Okur’un suçlu bulunması durumunda ise sınır dışı edileceği açıklandı.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ NE OLACAK?

Mahkemenin ne kadar bir zamanda sonuçlanacağı bilinmezken, bu durumun ATV'nin yeni dizisi Seni Kimler Aldı'nın çekimlerini olumsuz etkileyeceği belirtiliyor.

Yurdaer Okur, ATV'nin yeni dizisi "Seni Kimler Aldı"da Fulya Zenginer, Duygu Yetiş ve Yiğit Kirazcı ile başroldeydi. Dizinin tanıtımları dönmeye başlamıştı.



KKTC'DE AĞIR SUÇLARDAN SAYILIYOR

KKTC'de, tasarrufunda uyuşturucu bulundurmak, miktarına bakılmaksızın ağır suçlardan kabul ediliyor. Birçok ünlü isim Ercan havalimanında narkotik polisine yakalanmış ve çoğu kısa süreli hapis cezaları olmak üzere farklı cezalar almıştı.

Uyuşturucuyla yakalananlar cezalarını çektikten sonra Türkiye'ye sınırdışı ediliyor ve Ada'ya bir daha girmeleri yasaklanıyor.