Polemik & Kulis
09 Kas 2014 14:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Ünlü oyuncu gazetecilere ateş püskürdü: Çalıştığınız gazeteyi rezil etmek istemiyorsanız...

Oktay Kaynarca hakkında çıkan haberden sonra gazetecilere tepki gösterdi.

Bugünkü gazetelerde oyuncu Oktay Kaynarca'nın trafikte kavga ettiği haberleri 'Trafik Canavarı', 'Trafikte kabadayılığa soyundu' şeklindeki başlıklarla yer aldı.

Haberde, Kaynarca'nın trafiği sıkıştıran aracın şöförüne bağırdığı camını kırdığı ve kaportasına tekme attığı ifadelerine yer verildi.

Oktay Kaynarca bu haberin yer aldığı gazetelere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gazetecileri hakkında yanlış haber yaparak kendisini yıpratmakla suçlayan oyuncu, arkasındaki araçta hastası olan bir kadın olduğunu ve bu nedenle trafiği sıkıştıran aracın şöförüne tepki gösterdiğini aynı tepkiyi diğer araç sahiplerinin de gösterdiğini ifade etti.

Kaynarca, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

Başta Takvim olmak üzere Habertürk Magazin, Milliyet Cadde, Milliyet Pazar, Vatan Makaron adlı gazete eklerinin..Yedikleri fake e bakın..

Saydığım bu gazete eklerinin ellerine geçirdikleri üç resimle yaptığı haberleri görünce, oldukları mevkiyi ve gazetelerini komik durumaDüşürdüklerini ve nasıl bir KİN biriktirdiklerini göreceksiniz..

Bu köhnemiş yapının çürümüşlüğünü anlatmaya çalışan ve BASİT MAGAZİN siz de Olur diyen herkese ve onlarsız yaşamayı ispat eden herkese, ellerindeki üç resimle ve hiç araştırmadan yaptıkları haberlerle adeta ağızlarıKöpürerek saldırmaları aslında içinde bulundukları zavallılığı ortaya koymaktadır.

Asıl amaç onlar gibi olmayan düşünmeyen herkesi her türlü Fırsatta yalan yanlış hatta iftira haberlerle yıpratmaya çalışmaktır.Kendilerine gazeteci diyen bu sorumsuz BASİT MAGAZİN acizlerineDiyorum ki,elinizden geleni yapın komik ve basit olmaktan öteye geçemeyeceksiniz..

Şimdii o fırsat bulup sözüm ona linç haberinizi bi de ben Anlatiim de sizi okuyanlar nasıl bir aldatmacaya ve zihniyete sahip olduklarınızı anlasınlar..

Evet trafik sıkıştı ve arkamdaki arabada çok Acele hastasına yetişmek zorunda olduğunu söyleyen bir kadın vardı,artık dayanamayıp indiğimde trafiği keyfi şekilde kilitleyen aracın İgdaş aracı olduğunu gördüm ve aracı çekmesi için uyardım.Hiç bir şekilde cevap alamayınca tepki gösterdim ama bu tepkiyi sadece ben değil Trafikde nedensiz şekilde sıkışıp bekleyen herkes gösterdi .Ve sorumsuz İgdaş görevlisi aracı çekmek zorunda kaldı.

Evet sözüm ona Magazinci Arkadaşlar şimdi diyorum ki malesef insanlar artık size itibar etmiyor ve artık herkesin kendini ifade edeceği mecralar var, kendinizi ve Çalıştığınız gazeteyi rezil etmek istemiyorsanız oraları bu işe doğru bakabilen tarafsız vicdanlı insanlara terk edin