Televizyon
28 Mar 2015 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Ünlü oyuncu film için kendini feda etti

Kertenkele adlı dizinin sevilen oyuncusu, 'Bizim Hikaye' adlı film için yağlı yiyeceklerle beslenerek 8 kilo aldı ve makyajla 35 yıl yaşlandırıldı.

Atv dizisi Kertenkele'nin başrol oyuncusu Sera Tokdemir, 80 darbesi dönemine odaklanan filmdeki, Nimet rolü için makyajla 35 yıl yaşlandırıldı, sekiz kilo aldı. Oyuncu, yaşadığı bu değişimi Brad Pitt'in canlandırdığı Benjamin Button karakterine benzetti. Verdiği bir röportajda Nimet karakterini anlatan ünlü oyuncu, rolünden çok fazla etkilendiği için röportaj başlamadan gözleri doldu.

"GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"

Dokuz yaşında bir oğlu olduğu için Nimet'in çocuklarıyla verdiği mücadelenin kendisini derinden etkilediğini söyleyen Tokdemir, film için sekiz kilo almış. Hem doğum, hem de yaşlılık sahnelerinde daha inandırıcı olmayı istediği için bol bol yemek yediğini anlatan oyuncu, "Nimet'in yaşadıklarını gerçekten kendim yaşamış gibi hissettim. Bu nedenle sahnelerde gerçekten gözyaşlarımı tutamayıp ağladım" dedi.

"ROLDEN ÇIKMAK İSTEMEDİM"

Çekimler sırasında Kertenkele ve Bizim Hikaye seti arasında mekik dokuduğunu söyleyen Tokdemir, yorgunluktan hiç şikayetçi olmadığını belirtti. Yaşlılık sahnelerinde yüzüne yapılan maske yüzünden cildinin zarar görme riskine bile aldırış etmeyerek: "Bu hikayeye o kadar çok inandım ki bir oyuncu olarak yüzümün zarar görme ihtimalini bile gözardı ettim. Maskenin sekiz saatte çıkması gerekirken ben o rolden çıkmak istemediğim için 13 saat çalıştım." dedi.