Magazin
08 Şub 2019 12:47 Son Güncelleme: 08 Şub 2019 15:01

Ünlü oyuncu çileden çıktı! Kaçamayınca böyle saklandı!

22 yıllık eşiyle boşanma sürecine giren 75 yaşındaki ünlü oyuncu Robert De Niro, mahkeme çıkışında çileden çıktı. Şoförünün kendisini almakta gecikmesi sonrası gazetecilerle karşı karşıya kalan De Niro, küfürler yağdırdı.

ABD’li ünlü oyuncu Robert De Niro, boşanma davası için bulunduğu New York’ta görüntülendi. 22 yıllık eşi Grace Hightower’la ayrılma kararı aldıklarını aralık ayında açıklayan De Niro, mahkeme çıkışında oldukça gergin bir şekilde görüntülendi.

Gazetecilere görüntü vermemek için elindeki gazetelerle yüzünü gizleyen Oscarlı oyuncu, şoförünün kendisini almakta gecikmesi sonucu çileden çıktı.


Mahkemenin arka kapısında bekleyen De Niro, telefonla konuştuğu şoföre küfürler yağdırdı. Aracın gelmesinin ardından binanın önünden ayrılan De Niro, kısa sürede gözden kayboldu.



De Niro ve Hightower, boşanma sürecinde 7 yaşındaki kızları Helen Grace’in velayeti konusunda çıkmaza düşmüş durumda. İki isim de velayetin kendisine verilmesini isterken, ABD basınında yer alan haberlere göre ikilinin avukatları boşanma sürecinde büyük ilerleme kaydettiklerini vurguladı.


De Niro ve Hightower çiftinin iki çocuğu var.

De Niro, boşanma kararıyla ilgili geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, “Grace ve benim iki güzel çocuğumuz var. Hayatımızın ve ilişkimizin değiştiği zor bir sürece giriyoruz. O mükemmel bir anne. O yüzden bu süreçte gizlilik ve saygı bekliyoruz” demişti.