Magazin
05 Kas 2021 20:20 Son Güncelleme: 05 Kas 2021 21:37

Ünlü oyuncu Cem Özer 'müstehcen' görüntüleri kabul etti!

M.K. isimli kadın, müstehcen fotoğraflar göndererek kendisini taciz ettiği iddiasıyla Cem Özer'den şikayetçi oldu. Cem Özer ise; "Tek gecelik bir ilişki yaşadık. Maddi menfaat için beni şikayet etti" diyerek kendisini savundu

Sabah Gazetesi'nden Fatiş Ulaş'ın haberine göre; M.K. isimli kadın, 'müstehcen' fotoğraflar göndererek kendisini taciz ettiği iddiasıyla Cem Özer'den şikayetçi oldu. Cinsel taciz soruşturmasında şüpheli sıfatıyla ifade veren Özer ise kadına mahrem fotoğraflarını gönderdiğini kabul etti ancak taciz suçlamasını reddederek "Birbirimize karşılıklı olarak resimler attık. Tüm konuşmalar ve görüşmeler karşılıklı istek ve katılımla gerçekleşti" dedi.

'ŞANTAJ YAPIYOR'

Cem Özer, M.K. ile 2011'de Almanya'da tanıştıklarını, tek gecelik ilişki yaşadıklarını ancak onun evli olduğunu öğrenince görüşmeyi kestiğini belirtti ve "Bu şikayetler maddi menfaat elde etmek amacıyla tarafıma yapılmıştır" dedi.

Özer, ayrıca kendisine şantaj yaptığı için M.K.'yi şikayet ettiğini ve Aile Mahkemesi'nden de uzaklaştırma kararı çıkarttığını dile getirdi.