Magazin
03 Ağu 2013 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

ÜNLÜ OYUNCU BİR YIL SONRA YENİDEN ALKOL KOMASINDA!

Aşırı alkollü bir halde çekilen fotoğraflarını umursamayan Nurseli İdiz, önceki gün de Bodrum'da yine aynı haldeydi.

Nurseli İdiz geçen yaz Çeşme- Alaçatı’da fazla alkol alınca kendinden geçmiş, lokantanın garsonları tarafından kaldığı otele götürülmüştü. Nurseli İdiz "Alkolik değilim, bipolar (duygu durumu bozukluğu) hastasıyım" demişti.
 
8 SAAT BOYUNCA İÇTİ
Ünlü oyuncu, alkolün pençesinden bir türlü kurtulamadı. 1 yıl arayla aşırı alkollü bir halde çekilen fotoğraflarını umursamayan Nurseli İdiz, önceki gün de Bodrum’da yine aynı haldeydi. Saat 16.00 civarında Gümüşlük’teki bir mekana tek başına giden İdiz, arka arkaya içki kadehlerini devirdi. Mekandan tam 8 saat sonra çıkan ünlü oyuncu, yine ayakta duramıyordu. 2 erkek arkadaşının güçlükle taşıdığı Nurseli İdiz, bir ara buna rağmen hediyelik eşya satan bir mağazanın önünde yere düştü. Arkadaşları tarafından ayağa kaldırılan oyuncu, sokakta yarı baygın bir halde yürüdü. Nurseli İdiz’in bu halleri, etraftaki herkesi üzdü.
 
ÇÖKÜŞ 3

2012’ye alkollü görüntüleriyle damga vuran Nurseli İdiz; önceki ay da yine Çeşme’de aynı şekilde yakalandı. Önceki gün de Bodrum’da ayakta bile duramaz bir halde görüntülenen Nurseli İdiz’in 3. kez bu şekilde görüntülenmesi şaşırttı,,