Magazin
05 Nis 2021 09:07 Son Güncelleme: 05 Nis 2021 09:15

Ünlü oyuncu Banu Alkan acı haberle yıkıldı!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Banu Alkan'ın ablası Fehime Alkan'ın bu sabah Altınoluk'ta hayatını kaybettiğini duyurdu.

Onur Akay, oyuncu Banu Alkan'ın uzun süredir kanser tedavisi gören ablası Fehime Alkan'ın, bu sabah Altınoluk'ta hayatını kaybettiğini bildirdi.

Akay, Banu Alkan'ın haberi alır almaz Altınoluk'a gittiğini ve ablasını, annesi ve babasının mezarının bulunduğu Altınoluk'taki mezarlığa defnettiğini açıkladı.

Instagram adresinden de acısını paylaşan ünlü oyuncu Banu Alkan, ablasının kanserle savaşını kaybettiğini duyurdu. Alkan, “Acım çok büyük… Çok değerli kıymetli ablamı, canımı kaybettim. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde uyu güzel ablam.” yazarak acısını takipçileri ile paylaştı. Alkan’a Instagram’da ilk başsağlığı dileyenler arasında ise ünlü oyuncu Melek Baykal vardı. Baykal, “Sevgili Banu hanımcığım, çok üzüldüm. Kardeş acısı hiç bir şeye benzemez. Size sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun ablanızın inşallah.” yazdı.

Asıl adı Liz Remka Rebroyna olan Banu Alkan'ın babası Müsliya Rebroyna da 2002 yılında Altınoluk Ses Sitesi'ndeki evinde televizyon izlerken hayata gözlerini yummuştu. Aynı gün annesi Cana Rebroyna'nın kalbi de eşinin ölümüne dayanamayarak babasının üzerine yığılarak hayatını kaybetmişti.