Kültür Sanat
23 Oca 2024 09:07 Son Güncelleme: 23 Oca 2024 09:09

Ünlü oyuncu Anthony Hopkins hayatını kaleme alıyor

Oscar ödüllü efsane oyuncu Anthony Hopkins, son röportajında otobiyografisini yazdığını açıkladı. Usta isim, "Bu tuhaf bir süreç" dedi.

Bir süredir  ünlü psikanalist Sigmund Freud’u canlandırdığı “Freud’s Last Session” filmiyle gündemde olan Anthony Hopkins, hayatını kaleme alıyor.

People'a röportaj veren 86 yaşındaki usta aktör, otobiyografisini yazdığı süreci değerlendirdi.

HAFIZASINI ÖVDÜ
Hopkins, "Bu tuhaf bir süreç. Tek bir şeyle nasıl kutsanmış olduğumu fark ettim. Belki de bu benim beynimdir. Oldukça iyi bir hafızam var. Yılların içindeki ayların günlerini hatırlıyorum" dedi.

Otobiyografisi için anlatacak birçok öyküsü olduğunu söyleyen Hopkins; çalışmadığı zamanlarda da günlerini piyano çalmak, resim yapmak ve ailesiyle vakit geçirmek gibi kendisine keyif veren şeylerle dolduruyor.

'GENEL OLARAK ŞANSLIYIM'
"Genel olarak şanslıyım" diyen aktör, "İnişler, çıkışlar, depresyon, umutsuzluk, öfke ve benzeri şeyler yaşadım, ancak son birkaç yıldır yavaş yavaş 'Eh, hala buradayım' diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 20 yıldır Stella Arroyave ile mutlu bir evliliği olan Hopkins'in eşi de ödüllü aktör ile ilgili bir belgesel üzerinde çalışıyor

ETİKETLER
#Anthony Hopkins