Magazin
01 Ara 2023 09:31 Son Güncelleme: 01 Ara 2023 09:33

Ünlü oyuncu 93 yaşında hayata gözlerini yumdu

'Cheers', 'The Closer' gibi yapımlarla adından söz ettiren 93 yaşındaki Frances Sternhagen hayatını kaybetti. Sternhagen'ın vefat haberini oğlu John Carlin duyurdu. Carlin, acısını "Bu kadar zengin, tutkulu, mütevazı ve cömertçe yaşanmış bir hayatın son perdesi indirildi" sözleriyle dile getirdi.

'Cheers', 'The Closer' gibi yapımlarla adından söz ettiren 93 yaşındaki Frances Sternhagen hayatını kaybetti. Sternhagen'ın vefat haberini oğlu John Carlin duyurdu. Carlin, acısını "Bu kadar zengin, tutkulu, mütevazı ve cömertçe yaşanmış bir hayatın son perdesi indirildi" sözleriyle dile getirdi.

Tony ödüllü ünlü oyuncu Frances Sternhagen, 93 yaşında New York'ta hayata gözlerini yumdu.

Ünlü oyuncunun oğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birçok kişi tarafından çok seviliyordu. Ona annem, arkadaşım, şarkı ve dans partnerim diyebildiğim için çok şanslıyım. Geçen hafta birlikteydik ve pazartesi günü öğleden sonra konuştuk. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizi ve özlediğimizi söyledik" ifadelerine yer verdi.

'SEVGİSİNDEN İLHAM ALMAYA DEVAM EDİYORUZ'
Oyuncunun ailesi de yaptığı açıklamada, "Sevgili annemiz, aktris Frances Sternhagen'in doğal nedenlerle huzur içinde öldüğü haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Olağanüstü kariyeri ve yaşamı için 94'üncü doğum gününe yakın bir tarihte ocak ayı ortalarında bir kutlama yapılması planlanmaktadır. Onun sevgisinden ve yaşamından ilham almaya devam ediyoruz" dedi.