Gündem
05 Kas 2014 09:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:53

Ünlü oyuncu 6 hafta konuşamayacak!

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin çekimleri sırasında bir trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz akşam saatlerinde taburcu edildi.

Geçen pazar günü 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin çekimleri sırasında bir trafik kazası geçiren ve çenesi kırılan, kaldırıldığı hastanede 2,5 saat süren bir ameliyat geçiren oyuncu Necati Şaşmaz akşam saatlerinde taburcu edildi.

Göztepe'deki özel bir hastanede ameliyat edilen Şaşmaz'ın doktorları Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ile KBB Uzmanı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Bayız, ünlü oyuncunun 6 hafta süreyle hastanede sağlık kontrolü altında tutulacağını söylemişti. Ancak doktorlar, Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, evde kontrol altında tutulması koşuluyla dün akşam saatlerinde taburcu edildiğini bildirdi.

Yapılacak tetkiklerin ve 6 haftalık kontrollerin, ev koşulları altında ve zaman zaman hastanede ayakta tedavi şekliyle gerçekleşeceğini söyleyen doktorlar, bu süreçte Necati Şaşmaz'a konuşma yasağı getirdi. Tedavi süreci sonunda, Necati Şaşmaz'ın ağzındaki tel ve plakalar için küçük bir operasyon daha geçirmesi söz konusu.