Ünlü modelden koronaya bikinili kampanya!

Brezilyalı ünlü model, Suzy Cortez koronavirüse dikkat çekmek için maskeyle verdiği pozlarına devam ederken, bir de kampanya başlattı. Barcelona formasını satışa çıkaran Cortez, elde ettiği gelirle dezenfektan, plastik eldiven, maske alıp ihtiyaç sahiplerine verecek.

Ünlü modelden koronaya bikinili kampanya! - Sayfa 1

Brezilyalı model Suzy Cortez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hem hayranlarının moralini yüksek tutmaya çalıştı hem de bir yardım kampanyası başlattı.

115
Ünlü modelden koronaya bikinili kampanya! - Sayfa 2

Fitness modeli olan Cortez, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarla adından sıkça söz ettirirken, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına da duyarsız kalmadı.

215
Ünlü modelden koronaya bikinili kampanya! - Sayfa 3

Cortez, kendisine ait Barcelona formalarını satışa çıkardığını duyurdu. Başarılı model, formaların satışından elde edeceği gelirle dezenfektan, plastik eldiven ve maske alacağını ve bunları ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını söyledi.

315
Ünlü modelden koronaya bikinili kampanya! - Sayfa 4

Koronavirüs salgınından dolayı bu tarz ürünlerin çok pahalılaştığını söyleyen Cortez, "Herkesin evde kalmasını ve sadece gerektiğinde dışarı çıkmasını istiyorum. Koronavirüse karşı bu mücadeleyi kazanacağız" ifadelerini kullandı.

415