Magazin
09 Eki 2017 17:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Ünlü model kendisine 'çirkin' diyen takipçisine ayar verdi!

Milano moda haftasında podyuma çıkan tek Türk manken olan Öykü Baştaş, "Umarım körümdür" diye yorum yazan takipçisine yanıt verdi.

İtalya Milano Moda Haftası'nda podyuma çıkan, 1997 doğumlu ilk ve tek Türk model Öykü Baştaş sosyal medyanın hedefinde... Farklı güzelliği ve düzgün fiziği ile modacıların dikkatini çeken Öykü Baştaş ağır yorumlar alsa da mütevazılığı elinden bırakmıyor.

MİLANO'DA PODYUMA ÇIKAN TEK TÜRK

Öykü Baştaş, 1997 doğumlu genç bir model. Onun isminin duyulmasının ve konuşulmasınn sebebi ise geçtiğimiz Milano moda haftasında podyuma çıkan tek Türk manken olması.

AMERİKALI AJANS KEŞFETMİŞ

Öykü, Instagram'da Amerikalı bir ajans tarafından keşfedilmiş. Ardından yüz yüze görüşmeler ve Milano, Paris moda haftasında Gucci gibi dev markaların podyum yüzü olmalar başlamış. İsminin duyulmasının ardından televizyon programları Öykü'yü konuk etmeye başladı. Habertürk sunucusu Oylum Talu, Instagram'a Öykü ile olan programından bir kare koydu.



ALKIŞLANACAK YANIT

Sosyal medya yine tüm acımasızlığıyla devredeydi tabii. Bir kullanıcı Öykü'den bahsederek "Umarım körümdür" yazan bir tweet attı. Ancak belli ki bir yanıt geleceğini beklemiyordu. Öykü Baştaş bu tweeti gördü ve o kullanıcıya alkışlanacak bir yanıt verdi.

İşte Öykü Baştaş'ın o yanıtı;

"İnsanları farklı oldukları için çirkin bulmanın yanlış olduğu düşünüyorum, sıradan güzelllik anlayışına inanmıyorum. Modellik yapmak içinde bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bence insanları farklı yapan şeyler onları daha özel yapıyor ve zaten her insan olduğu halde güzel."