Magazin
16 Eyl 2020 17:31 Son Güncelleme: 16 Eyl 2020 17:35

Ünlü model dağ evinde tacize uğramış! "Ellerini cinsel organıma..."

Ünlü model Emily Ratajkowski yıllar sonra yaptığı bir itirafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ratajkowski, bir dağ evindeki çekimde fotoğrafçı Jonathan Leder'in cinsel tacizine uğradığını iddia etti.

Polonya asıllı ABD’li model ve oyuncu Emily Ratajkowski, özellikle Hollywood dünyasını derinden sarsan taciz skandalı iddialarına bir yenisini ekledi.

Sözcü'nün haberine göre New York Magazine için bir yazı kaleme alan 29 yaşındaki Ratajkowski, 2012 yılında başından geçen bir olayı itiraf etti.

Bir fotoğraf çekimi için Jonathan Leder’in Catskills’teki dağ evine gittiklerini belirten Ratajkowski, önce iç çamaşırıyla daha sonra da çıplak pozlar verdiğini anlattı.

Gece boyunca Leder ve kendisinin şarap içtiğini söyleyen ünlü model, çekimin ardından kanepede fotoğrafçıyla birlikte oturduklarını ifade etti.

Üşüdüğü için üzerinde battaniye olduğunu vurgulayan Ratajkowski, “Çok sarhoş olmuştum. Bana sürekli erkek arkadaşlarımla ilgili sorular soruyordu. Öpüştüğümüzü hatırlamıyorum ama bir anda ellerini cinsel organıma götürdüğünü hissettim. Canım çok yanmıştı ve bileğinden tutarak güçlükle elini çektim. Bir şey demeden kalktı ve merdivenlerden çıkarak gözden kayboldu” dedi.

‘İLGİ ÇEKMEK İÇİN YAPIYOR’

Gündeme bomba gibi düşen iddialar sonrası fotoğrafçı Leder’dan bir açıklama geldi.

Ratajkowski’nin iddialarını reddeden Leder, “Kimden bahsettiğimizi biliyorsunuz değil mi? ‘Treats!’ dergisinde ve Robin Thicke’in videosunda çıplak olan kız bu. Onun gibi birinin kurban olabileceğine inanmak istiyor musunuz? Kariyerinin bu döneminde ilgi çekmek için böyle taktiklere başvurması utanç verici” dedi.