Ünlü modacılar sosyal medya fenomenini linç etti! Çocuğunu bile emzirmedin...

Sosyal medya fenomeni Chiara Ferragni ünlü moda tasarımcılarının hışmına uğradı. Stefano Gabbana ve Roberto Cavalli Ferragni'ye hakarete varan yorumlar yaptı...

Ünlü modacılar sosyal medya fenomenini linç etti! Çocuğunu bile emzirmedin... - Sayfa 1

Chiara Ferragni isimli ünlü sosyal medya fenomeni, ünlü moda tasarımcılar tarafından adeta linç edilmeye başlandı. Ünlü modacı Stefano Gabbana ve Roberto Cavalli, güzel fenomene ağır hakaretler yağdırdı.

113
Ünlü modacılar sosyal medya fenomenini linç etti! Çocuğunu bile emzirmedin... - Sayfa 2

Dünyaca ünlü modacılar podyumların ve sosyal medyanın yıldızlarını sosyal medya üzerinden linç etmeye başladı. Dolce&Gabbana’nın kurucu ortaklarından Stefano Gabbana'nın Selena Gomez’e ‘Çirkin’ demesiyle başlayan salgının yeni hedefi güzelliğiyle dikkat çeken sosyal medya Chiara Ferragni’ye sıçradı. Gabana, Chiara Ferragni’nin düğün fotoğrafı altına ‘Ucuzsun’ diye yazdı. Bir başka moda devi olan Roberto Cavalli de Chiara Ferragni’ye adeta ateş püskürüp, "Sırf formun bozulmasın diye çocuğunu bile emzirmemişsin!” dedi.

213
Ünlü modacılar sosyal medya fenomenini linç etti! Çocuğunu bile emzirmedin... - Sayfa 3

Son günlerde ünlü moda tasarımcıları, gündemdeki isimlere kancayı takmış durumda. Özellikle tasarımlarından çok sosyal medyada yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen Dolce&Gabbana’nın kurucu ortaklarından Stefano Gabbana, Selena Gomez’e ‘Çirkin’ demesiyle oldukça eleştirilmişti.

313
Ünlü modacılar sosyal medya fenomenini linç etti! Çocuğunu bile emzirmedin... - Sayfa 4

Eleştriler onu çok ilgilendirmemiş olsa gerek, ünlü sosyal medya fenomeni Chiara Ferragni’nin düğün fotoğrafı altına ‘Ucuzsun’ diye yorum yapmış, ‘Anti-Chiara’ akımı başlaşmış ve kimse buna bir anlam verememişti…

413