Magazin
17 Haz 2021 15:59 Son Güncelleme: 17 Haz 2021 16:03

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'na şok tehdit! Soluğu savcılıkta aldı

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarını yönettiği influencer Musa Öztürk tarafından tehdit edildi. Ardından, evinin posta kutusunda kağıda sarılı bıçak bulundu.

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı ve son olarak Instagram canlı yayınında takipçilerin gözü önünde ağza alınmayacak küfürler yağdırdığı sevgilisi Gökhan Göz ile yeniden barışmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu hayatının şokunu yaşadı.

Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarının da yöneticisi olan influencer Musa Öztürk tarafından tehdide uğradı. Öztürk, Saraçoğlu'na "Seninle bir yerde denk geliriz. Seni Gökhan değil, Allah bile kurtaramayacak" şeklinde tehditte bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Bu tehdidin ardından evinin posta kutusunda kağıda sarılı bir bıçak gören modacı Gülşah Saraçoğlu soluğu savcılıkta alarak suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Saraçoğlu, geçen gün savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Süreç, Sarçoğlu'nun sosyal medya hesaplarının yönetilmesi için Öztürk'le anlaşmasıyla başladı.

 ARALARINA GÖKHAN GÖZ GİRDİ

Bir süre birlikte çalışan ikilinin arasına iddiaya göre Saraçoğlu'nun sevgilisi girdi. Öztürk, modacının birlikte yaşadığı sevgilisi Gökhan Göz'e karşı olumsuz tavırlar almaya başlayınca, taraflar arasında tartışma başladı.

''SENİ GÖKHAN DEĞİL ALLAH BİLE KURTARAMAYACAK''

Yaşanan tartışma sonrası sosyal medya yöneticisi Öztürk, Saraçoğlu'na tehdit içerikli ses kayıtları ve hakaret içeren mesajlar göndermeye başladı. Sinkaflı hakaret ve sözler içeren mesajlarda 'Seninle bir yerde denk geliriz, seni Gökhan değil Allah bile kurtaramayacak' gibi sözler yer alıyordu.

EVİNİN KAPISINA KAĞIDA SARILI BIÇAK BIRAKILDI

Hakaret ve küfür dolu ses kayıtlarının geldiği günlerde Saraçoğlu'nun kapısındaki posta kutusuna bir poşet bırakıldı. Poşette Saraçoğlu'nun adının yazılı olduğu kağıda bir bıçak sarılmıştı. Kendisini korkutma amaçlı kapısına bıçak bırakılan modacı, büyük bir kaygıya kapıldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Saraçoğlu'nun ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Yatırımcı ve girişimci iş insanı Gökhan Göz ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde, Instagram canlı yayınında küfürler yağdırdığı sevgilisini yeniden sosyal medya hesabından takipe almış, barıştıklarını duyuran çift aşk tazelemek için Göcek tatiline çıkmıştı.

Ünlü modacı hakkında basında çıkan haberlerden sonra da, "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim." açıklamasında bulunmuştu.

Gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülşah Saraçoğlu sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini paylaşarak altına şu notu düştü;

''Evet ilk defa bu açıklamayı yapıyorum.. biz çok badire atlattık yeri geldi birbirimizi kırdık dökdük. Yeri geldi ailelerimizi üzdük. Yeri geldi kariyerlerimizi sarsacak durumlara müsade ettik. Sevdiklerimiz yakınlarımız bize, “aman yapma etme” dediler. Bu kadar kaosun içinden güçlü çıktığımızı düşünüyorum. Tabi ki kendi kararlarımızı kendimiz veriyoruz.. Ne olursa olsun aramızdaki ilişkimizde asla ama asla yalan olmadı. En azından ben bir kadın olarak, ona hiç oynamadım ve yalan konuşmadım. Benim yalansız riyasız ve delikanlı tarafımı sevdi bu adam.. ben de onu tabi ki.. şimdi bu saatten sonra ikimizde ilişkimize ve birbirimize emanetiz.. onun da benim de aslanlar gibi evlatlarımız var, Aslanım Azranur ve Gökalp paşamız.. gerisi boş.. kendi evladımın babası için bişey diyemem ama Gökhan’ın evlatlarının anası çok kıymetli.. sakın yanlış bişey yazmayın ilişkimizle alakalı çocuklarımız var.: aslanlar gibi iki evlat babası.. ben de aslanımın anasıyım.. kimse kimseye yanlış yapmaz bu saatten sonra, çünkü yeterince üzüldük.. derslerimizi aldık.. umarım herşey güzel gider.. bu mevzudan dolayı kırıp döktüğüm kim varsa, en başta ailelerimiz olmak üzere kalbini kırdığım herkesden.. kendi adıma özrümü borç bilirim. seni seviyorum Gökhan Göz''