Ünlü metresten şoke eden ifadeler: Evli erkeklerle yatarım ve asla pişman olmam!

Londra'da yaşayan 49 yaşındaki metres Gweneth Lee, şoke eden açıklamalarda bulundu. Lee, evli erkeklerle yatmaktan gurur duyduğunu ve bundan asla sululuk hissetmediğini söyledi. Lee ayrıca, neden bu işi yaptığını, neden evli erkeklerle yattığını anlattı.

Ünlü metresten şoke eden ifadeler: Evli erkeklerle yatarım ve asla pişman olmam! - Sayfa 1

(Kanserden ölen eşi ile birlikte)

Ünlü metres Gweneth Lee'den çarpıcı açıklamalar geldi. "Evli erkeklerle yatarım ve bundan asla suçluluk ve pişmanlık duymam, gurur duyarım" diye konuşan Lee ettiği itiraflarla 'yok artık' dedirtti.

120
Ünlü metresten şoke eden ifadeler: Evli erkeklerle yatarım ve asla pişman olmam! - Sayfa 2

"2017'de dört yıllık ilişkim sona erdiğinden beri, sayısız evli erkekle ilişki üstüne ilişki yaşadım. En iyi iş adamlarından otelcilere kadar hepsi beni süslü iç çamaşırları ve parfümler gibi muhteşem hediyelerle donattılar.

220
Ünlü metresten şoke eden ifadeler: Evli erkeklerle yatarım ve asla pişman olmam! - Sayfa 3

Yaşam tarzım, çöpleri kimin çıkaracağı konusundaki tartışmaların, çocuk bakımı hakkında kasvetli sohbetlerin olmadığı, erkek arkadaş ve heyecan verici seksten zevk almaktır. Buna dayanabileceğimden eminim.

320
Ünlü metresten şoke eden ifadeler: Evli erkeklerle yatarım ve asla pişman olmam! - Sayfa 4

Bazı insanlar metres olmaktan utanabilir veya yargılanmaktan korkabilir ancak yaptığım şey konusunda açığım. Yaşam seçimlerime sahibim. Ama kusura bakmayın, birçok insanın bundan hoşlanmadığını biliyorum.

420