Ünlü medyumdan Üçüncü Dünya Savaşı tahmini

İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker, Üçüncü Dünya Savaşı'nın bu yıl başlayabileceğini ileri sürerek, bu savaşın "uçakların veya denizaltıların çarpışması" sonucunda gerçekleşeceğini iddia etti. Medyum Kraliçe Elizabeth'in ölümünü tahmin etmişti.

Ünlü medyumdan Üçüncü Dünya Savaşı tahmini - Sayfa 1

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü doğru tahmin eden İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker, bu yıl meydana gelecek bir uçak kazasının Üçüncü Dünya Savaşı'na yol açacağını öne sürerek, çeşitli iddialarda bulundu.

17
Ünlü medyumdan Üçüncü Dünya Savaşı tahmini - Sayfa 2

"Kıyamet Kahini" olarak da bilinen Hamilton-Parker, öngörüsünü "iki uçak ya da iki denizaltı arasında bir çarpışma" olacağını söyleyerek açıkladı.

27
Ünlü medyumdan Üçüncü Dünya Savaşı tahmini - Sayfa 3

Daily Star'a konuşan Hamilton-Parker, "yaklaşan olayın Çin ve Rusya'yı da içine alan çok daha büyük bir çatışmaya" neden olacağını ve "önümüzdeki iki yıl için en ciddi şey" haline geleceğini söyledi.

37
Ünlü medyumdan Üçüncü Dünya Savaşı tahmini - Sayfa 4

"RUSYA-UKRAYNA SAVAŞINDAN DAHA BÜYÜK OLACAK"

Hamilton-Parker, "Bir süredir bunun Tayvan konusunda bir çatışma olacağını hissettiğimi söylüyordum ve bence bu yıl bu çatışma yaşanacak. Bazı açılardan kazara bir çatışma yaşayacağımızı düşünüyorum, çünkü garip bir çarpışma ya da olay gibi bir şey yaşayacağız. Ya denizaltılar birbirlerine çarpacak ya da uçaklar birbirlerine çarpacak ya da birileri bunu tetikleyecek ve kontrolden çıkmaya başlayacak" dedi.

47