Magazin
01 Ara 2017 14:20 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:49

Ünlü medya patronunun eski eşinden şok tehdit! "Münevver’in başına gelenleri hatırla"

Ünlü medya patronu ve işadamı Sadettin Saran'ın boşandığı eşi Emek Külür'e asistanı tarafından mobing davası açıldı.

Asistanı Esra Özden Özçetin, Külür'ün kendisine özel şahsi işlerini yaptırdığı, hakaret ve sinkaflı küfürler ettiğini iddia etti. Asistan Özçetin, Külür’ün yanına bir polis alarak kendisini "Münevver Karabulut'un başına neler geldiğini hatırla" diye tehdit ettirdiği, işinden istifaya zorladığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.

Saran Medya'nın sahibi ünlü işadamı Sadettin Saran'la 3’üncü evliliğini yapan ve geçtiğimiz aylarda boşanan diş hekimi Emek Külür hakkında eski bir çalışanının parasını ödemediği gerekçesiyle dava açılmıştı. Külür’e bir şokta asistanından geldi. Mahkemeye başvuran asistanı Külür’e mobing davası açtı. İstanbul İş Mahkemesi'ne başvuran asistan Esra Özden Özçetin,  dava dilekçesinde Külür hakkında şoke edici iddialarda bulundu.

SİNKAFLI KÜFÜRLER SAVURDU

Özçetin, Emek Külür'ün kendisine evi ve kızının özel işlerini yaptırdığını belirtti. Külür'ün yanında çalışanlara onur kırıcı ve aşağılayıcı hakaretlerde bulunduğunu iddia ederek, kendisine 'Aptal, geri zekâlı, beceriksiz, ne işe yarıyorsun' diyerek hakaretler ettiğini, sinkaflı küfürler savurduğunu anlattı.

MÜNEVVER'İN BAŞINA NELER GELDİĞİNİ HATIRLA

Özçetin, Emek Külür'ün telefonundan tüm rehberini ve whatsapp konuşmalarını sildiğini kliniğin müşterisi olan bir polisi yanına alarak kendisini "Münevver Karabulut'un başına neler geldiğini hatırla" diyerek tehdit ettiklerini iddia etti.

YAŞANANLARI KİMSEYE ANLATMA

Emek Külür'ün bir yıllık telefon kayıtlarını istemek için TURKCELL'İ arattığını, hoparlörü açtırarak konuşmalarını dinlediği, sonra da 'bugün yaşananları kimseye anlatma' diyerek Özçetin'i tehdit ettiği belirtildi. Bu olay üzerine bir daha iş yerine gitmeyen Özçetin, kıdem tazminatının hak kazanmasına  az kala işinden zorla istifa ettirildiğini iddia etti.  Yaşadığı manevi şiddet nedeniyle, tramva ve psikolojik bozukluk yaşadığını belirtten Özçetin dava süresince dinleteceği tanıklarının olduğunu da dilekçesine ekledi.



















MEDYARADAR/ÖZEL